Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg vištienos sparnelių
2 šaukštai vištienos prieskonių su kariu
250 ml geltonųjų slyvų saldžiarūgščio padažo
1 kg geltonųjų slyvų
1 stiklinė cukraus
1 šaukštas druskos
80 ml vandens
1 sauja petražolių
1 skiltelė česnako


Gaminimas:
Pirmiausia pasiruošiame padažą: slyvukus nuplauname ir paverdame su vandeniu apie 15 minučių, kol suminkštėja. Tada reikia slyvukus perkoškite taip, kad kauliukus atskirtumėte. Į tą tyrelę dedame cukrų, druską ir smulkintas petražoles. Verdame apie 20 - 25 minutes. Dažnai maišome. Susmulkintus česnakus dedame į tą patį puodą ir dar verdame apie 7 minutes. Šiuo atvėsusiu padažu užpilu vištienos sparniukus, kuriuos prieš tai paskaninu prieskoniais, kelias valandas pamarinuoju ir kepu orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai