Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g vištienos sparnelių
aliejaus kepimui

Marinatui:
2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
2 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
1 arbatinis šaukštelis cinamono
2 skiltelės česnako
druskos
pipirai


Gaminimas:
Sparnelius supjaustyti į 3 dalis ir apipilti marinatu. Paruošiame marinatą: sumaišome garstyčias su šiek tiek pakaitintu medumi, sojos padažu ir cinamonu. Česnaką suspaudžiame spaustuku ir išmaišome su marinatu. Sparnelius užpylę marinate paliekame per naktį šaldytuve. Paruoštus sparnelius išimti iš marinato, nuvarvinti ir dėkite į įkaitintą keptuvę su riebalais. Sparnelius apkepinti iš abiejų pusių, kol atsiras rusva, traški plutelė. Kartais nuo medaus tik apjuosta, bet neiškepa gerai. Tad pakepintus keptuvėje dar dedu kokiom 20 minučių į orkaitę kepti. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai