Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
500 g šparaginių pupelių
1 sauja svogūnų laiškų
4 v. š. sviesto
2 v. š. balto vyno
20 ml grietinėlės
80 ml natūralaus jogurto
2 v. š. citrinos sulčių
druska
Gaminimas:
Nuplaukite, nuvalykite (nulupkite) ir smulkiai supjaustyti šparagines pupeles.
Ištirpinkite puode sviestą, supilkite grietinėlę, vyną, sudėkite šparagines pupeles, smulkintus svogūnų laiškus, paskaninkite druska ir virkite apie 30 min.
Išvirus viską sutrinkite ir sutrintą sumaišykite su jogurtu, citrinos sultimis ir dar pagal skonį įdėkite druskos.
Sriubą padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų ir patiekite šaltą.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai