Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
600 g šparaginių pupelių
6 kiaušiniai
300 g fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako
4 v. š. sviesto
1 sauja petražolių
druska
malti juodieji pipirai
Gaminimas:
Pirmiausia pasūdytame vandenyje išvirkite šparagines pupeles.
Keptuvėje ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir pakepinkite susmulkintą česnaką.
Pakepinus česnaką į tą pačią keptuvę sudėkite išvirtas pupeles ir dar šiek tiek pakepę pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
Įmuškite į dubenį kiaušinius, išplakite juos ir įmaišykite į juos sutarkuotą sūrį bei susmulkintas petražoles.
Kepimo indą ištepkite 2 šaukštais sviesto ir sudėkite į ją su česnakais apkeptas pupeles ir užpilkite kiaušinių, sūrio bei petražolių plakiniu.
Kepkite apie 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai