Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilelio g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Švenčiūliškių g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Tabolsko g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Tilto g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Tulpių g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg veršienos 200 g kiaulienos šoninės 250 g šparaginių pupelių 10 juodųjų alyvuogių 2 skiltelės česnako Druskos Pipirų
Gaminimas: Veršieną įtriname druska,
pipirais, susmulkintu česnaku, suvyniojame ir 12 val. laikome šaltai. Šparagines pupeles apverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsusias pupeles ir alyvuoges juosta sudedame ant išklotos mėsos vidurio. Susukame vyniotinį. Jo viršų apvyniojame labai plonai supjaustytos kiaulienos šoninės
juostelėmis. Pabarstome druska, pipirais. Galima kepti ir mažyčius vyniotinukus. Tada visus komponentus reikia susmulkinti. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje. Galime valgyti ir karštą, ir šaltą.
|
|
|
|
|