Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vinted,
chess,
tatimet e mia,
seb bankas,
what is 2 plus 5,
seb bankas internetu,
kestuks@yandex.ru,
tele2 internet deals,
okeanija,
8filmai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Naujanerių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,6 kg šparagų 1 šaukštas druskos 1 šaukštelis ir 100 g sviesto 1/2 šaukštelio cukraus 1 šaukštelis citrinos sulčių 50 g tarkuoto “Džiugo”
sūrio
Gaminimas: Šparagus nuskusti mažu peiliuku (pradedant nuo galvutės), nupjauti sumedėjusius galus ir surišti į ryšelius. Šparagų lupenas ir sumedėjusius galus 10 minučių pavirti 1 l vandens, perdėti į drobulę, atvėsinti ir gerai nuspausti. Į nuovirą įberti
druskos, cukraus, įdėti šaukštelį sviesto, supilti citrinos sultis ir virti šparagų ryšelius, kol suminkštės. Išvirusius šparagus nuvarvinti sietelyje ir sudėti į pusdubenį. Prieš patiekiant užpilti karštu ištirpintu sviestu ir apibarstyti sūriu.
|
|
|
|
|