Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100g margarino VILNIUS kepiniams
150g cukraus
2 kiaušiniai
1 žiupsnelis druskos
2 šaukštai brendžio
150g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
100g spanguolių


Gaminimas:
Išlydytą margariną sumaišome su cukrumi, mušame kiaušinus ir išplakame.
Įdedame kepimo miltelių, druskos, supilame brendį, miltus ir spanguoles.
Gerai išmaišome tešlą.
Į kepimo formeles supilame tešlą.
Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 25 minutes.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
160 g miltų
120 g margarino kepiniams
3 kiaušiniai
150 g cukraus
10 g Santa Maria vanilinio cukraus
50 g kokoso drožlių
70 g baltojo šokolado
2 šaukštai citrinos žievelių
350 g spanguolių
2 žiupsneliai druskos
0,5 a.š. Santa Maria kepimo miltelių
cukraus pudros (pabarstymui)


Gaminimas:
Miltus išsijojame su druska ir kepimo milteliais.
Išlydytą margariną sumaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais. Sudedame citrinos žieveles, kokoso drožles ir smulkiai tarkuotą šokoladą.
Tada supilame išsijotus miltus ir viską gerai išmaišome.
Į tešlą suberiame nuplautas ir nusausintas spanguoles ir vėl maišome.
Supilstome tešlą į margarinu išteptas keksiukų formeles ir kepame 20 min. 180 C temperatūroje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai