Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tapytas ar skulpturinis stilizuotu lapu juostos pavidalo apvadas,
Uoliena, magmine brekcija,
Prietaisas fiziol. procesams, pvz., kvepavimui, sirdies plakimui, grafiskai registruoti,
Voztuvas povandenineje laivo dalyje uzbortiniam vandeniui ileisti,
Kino tinklo pletimas, nuolatinis kino seansu rengimas,
Kalnelio g., Alkiškių k., Akmenės r. sav.,
Keidų g., Alkiškių k., Akmenės r. sav.,
Pakempinių g., Alkiškių k., Akmenės r. sav.,
Pašakarnių g., Alkiškių k., Akmenės r. sav.,
Pušyno g., Alkiškių k., Akmenės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šviežių spanguolių 250 ml obuolių acto 250 ml vandens 250 g rudojo cukraus 1 cinamono lazdelė 0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų Nedidelis gabaliukas nulupto
imbiero
Gaminimas: Sudėkite visus produktus į puodą ir virkite virš mažos ugnies apie 20 minučių, išimkite cinamono lazdelę ir imbierą. Supilkite į padažinę. Variacijos: Kai kurie žmonės sako, kad nereikia pilti vandens ir spanguolės turi būti patiekiamos su minimumu
sulčių; kiti pabaigoje įdeda truputį krakmolo, kad padažas sutirštėtų; tai tik skonio reikalas! Paruošimo laikas: 5 min. kepimo laikos: 30 min.
|
|
|
|
|