Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g spagečių
1 ryšulėlis geldelių
1 saujelė plonai pjaustytų porų
1 šaukštas kapotų petražolių
3 skiltelės česnako
1 žiupsnis pipirų, druskos
100 ml balto sauso vyno
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sviesto
70 ml grietinėlės


Gaminimas:
Spagečius dėti virti į verdantį vandenį su trupučiu alyvuogių aliejaus.Keptuvėje pakaitinti dar truputį alyvuogių aliejaus, sudėti kapotą česnaką ir sviestą.Sudėti gerai nuplautas ir atrūšiuotas geldeles, suberti petražoles, porus,druską, pipirus, užpilti vynu ir uždengus palikti virti porai minučių. Kai geldelės visiškai atsidaro ir išsitroškina, pilame ant jų grietinėlę ir gerai išmaišome. Į lėkštę dedame išvirusius makaronus, o ant jų – geldeles. Prie patiekalo puikiai tiks taurė balto sauso vyno.Skanaus!
PASTABA! Rūšiuodami geldeles išmeskite tas, kurios yra atsidariusios ir neužsiveria į jas pabeldus kietu daiktu.
Išmokite šį ir kitus patiekalus gaminti Čiop Čiop kulinarijos mokymuose!
Apie Čiop Čiop virtuvės mokymus skaitykite čia.
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai