Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:

200 g varškės
2 kiaušiniai
0.5 a. š. sodos
1 a.š. aliejaus
50 g kefyro
miltų
Įdarui:

mėsos faršas (kas kokį mėgsta: kiaulienos, jautienos, paukštienos)
svogūnas (pagal skonį)
pipirai
druska


Gaminimas:
Į gerai ištrintą varškę įmušame kiaušinį, supilame kefyrą, (soda turi būti išmaišyta kefyre), įpilame alieju. Išmaišome. Tuomet po truputi minkydamos beriame miltus. Nereikia skubėti ir pridėti per daug miltų (tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų). Tešlą padarome tokią, kad galėtume kočioti. Tada iš iškočiotos tešlos išspaudžiame norimą formą. Įdedame faršą, išmaišytą su svogūnais, pipirais ir druska. Tešlos kraštus gražiai užspaudžiame šakute ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame ant lėtos užnies, kol gražiai pagels.
Skanaus!!!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai