Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai reikės:
35 g šviežių mielių,
1 šaukštelio druskos,
1 nepilnos stiklinės drungno vandens,
1 šaukštelio cukraus,
2 šaukštų saulėgrąžų aliejaus,
Truputį miltų, kad tešla neliptų prie rankų, bet būtų minkšta ir tąsi.
Įdarui:
Rūkytų dešrelių,
Pomidorų padažo,
Pieniškų dešrelių,
Tarkuotos mozarelos,
Raudonėlio žiupsnelio.
Dar papildomai reikės 1 kiaušinio trynio ir picos prieskonių.


Gaminimas:
Iš tešlai skirtų produktų padarome mielinę tešlą ir ją paliekame pakilti 30 min. Po to iškočiojame. Prie krašto dedame pieniškas dešreles perpjautas per pusę, barstome sūrį sumaišytą su raudonėliu ir vieną kartą apsukame. Dedame pjaustytas rūkytas dešreles, pilame pomidorų padažą ir gražiai susukame į volelį. Formuojame kaip gyvatę. Kiaušinio trynį išplakame su picos prieskoniais ir juo aptepame gyvačiuką. Dedame kepti i 200 laipsniu orkaitę 35 - 40 min. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai