Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ MENU ruošinys sultingiems kiaulienos šonkauliukams
900 g šonkauliukų
1 stiklinės kokakolos
0,5 stiklinės raudonojo vyno acto
1 ryšulėlis kalendros
2 šaukštai kukurūzų miltų
1 šaukštas cukraus
1 nedidelė aitrioji paprika
2 skiltelės česnako
300 ml aliejaus
5 šaukštai kečupo


Gaminimas:
Padalinkite šonkauliukus mažesniais gabalėliais ir apvoliokite miltuose.
Actą užvirkite su cukrumi ir susmulkinta aitriąja paprika.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Apkepkite šonkauliukus, kol jie įgaus aukso spalvą. Mėsai iškepus, sudėkite į dubenį ir apipilkite paruoštu acto mišiniu. Palikite 20 minučių.
„Knorr Menu“ ruošinį sumaišykite su puse stiklinės vandens, kečupu ir kokakola.
Užpilkite mišiniu mėsą, viską gerai išmaišykite.
Šonkauliukus su padažu sudėkite į kepimo maišelį, sandariai uždarykite ir kepkite 180 C laipsnių karštumo orkaitėje 40 minučių. Šonkauliukus patiekite apibarstytus kalendra, vienus arba su ryžiais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai