Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
prieskoninių daržovių
1 stiklinė šviežių pupų
1/2 stiklinės žaliųjų žirnelių
3-4 šparagai
150 g sausų makaronų (geriausiai - "siūlelių")
150 g aštraus fermentinio sūrio
3/4 stiklinės pieno
1 šaukštelis miltų
malto muskato riešuto
2 šaukštai sukapotų krapų
1 šaukštelis sviesto
druskos
pipirų


Gaminimas:
Pupas ir žalius žirnelius sudėti į puodą.
Likusias daržoves nuplauti, nulupti ir supjaustyti griežinėliais arba juostelėmis, sumesti į puodą, užpilti 2 litrais verdančio vandens ir virti 15 min.
Atskirai išvirti makaronus, nukelti juos nuo ugnies, įpilti puodelį šalto vandens, pridengti puodą, o po 10 min. perkošti makaronus per sietelį.
Į išvirtas daržoves sudėti makaronus, supilti praskiestus pienu miltus ir užvirinti, po to suberti stambiai sutarkuotą sūrį, prieskonius, įdėti sviestą.
Nukelti puodą nuo ugnies.
Sriuba patiekiama pabarstyta krapais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai