Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g miltų (maždaug)
2 kiaušinių
300 g grietinės
300 g vyšnių uogienės tirščių
3 šaukštų cukraus
1 šaukštelio sodos
2 šaukštų kakavos
3 šaukštų raudono vyno
1 didelio šaukšto Kotanyi karšto vyno prieskonių
žiupsnelio padžiovintų citrinos žievelių
Dansukker šokolado skonio cukraus miltelių


Gaminimas:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, grietinę su soda ir viską išmaišyti. Vyno prieskonius pakaitinti vyne, bet neužvirti ir supilti į vyšnių uogienę, išmaišyti. Po to vyšnių masę sukrėsti į kiaušinių grietinės plakinį, permaišyti. Tuomet nedideliame kiekyje miltų išmaišyti kakavą ir įmaišyti į masę. Toliau maišant atsargiai, pilti miltus. Tikslų miltų kiekį nurodyti sunku, nes nelygu kokio skystumo būna uogienė. Bet jų pilti tiek , kad tešla būtų dar maišoma šaukštu, skystoka. Įdėti smulkintų citrinos žievelių. Supilti į aliejuotą skardą, pašautą į pakaitintą orkaitę. Iškepa maždaug per 20 min. Tuomet pravėsusį kepinį aptepti Dansukker šokolado skonio cukraus miltelių mase, paruošta pagal instrukciją, nurodytą ant pakuotės.
Galima dar papuošti kokoso drožlėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai