Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g margarino VILNIUS kepiniams
100 g sviesto
500 g varškės
50 ml vandens
250 g cukraus pudros
30 g kakavos miltelių
4 kiaušiniai
4 kiaušinių baltymai
2 lašai vanilės esencijos
400 g kvietinių miltų
370 g cukraus
16 desertinių vyšnaičių
4 kiaušinių tryniai
11 g kepimo miltelių
1 pakelis vanilinio cukraus


Gaminimas:
Varškę pertrinkite su minkštu sviestu ir cukraus pudra, įmuškite kiaušinius, įlašinkite vanilės esencijos ir maišykite, kol masė taps vientisa, bet dar matysis varškės grūdeliai. Į puodą dėkite margariną, pilkite vandenį ir šildykite ant nedidelės ugnies, kol margarinas ištirps. Cukrų, vanilinį cukrų sumaišykite su kakava, berkite į skystą margariną ir maišykite, kol ištirps cukrus ir neliks gumulėlių. Palikite atvėsti. Tada įmaišykite 4 kiaušinių trynius. Iki standžių putų išplakite keturių kiaušinių baltymus. Į ataušintą kakavos masę nuolat maišydami berkite miltus. Pabaigoje sudėkite plaktus baltymus ir tešlą gerai išmaišykite. Kepimo skardą ištepkite sviestu, supilkite į ją šokoladinę tešlą, sukrėskite varškės masę. Varškės sluoksnis turi būti kepimo formos centre, o iš kraštų – šokoladinė tešla. Statykite kepimo formą į orkaitę ir kepkite 50 - 60 minučių 180 laipsnių karščio orkaitėje. Pyragą papuoškite vyšnaitėmis. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai