Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g cukraus
300 g miltų
2 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. mielių
4 kiaušiniai
plytelė pieniško šokolado
4 v. š. kakavos miltelių
150 g sviesto kepimui
100 ml pieno


Gaminimas:
Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų.
Trynius sumaišyti su cukrumi, supilti ištirpintą sviestą su mielėmis, supilti pieną. Viska maišyti tol,kol ištirps cukrus.
Į išplaktą masę sudėti miltus, kepimo miltelius ir kakavos miltelius. Viską maišyti iki vientisos masės ir sudėti šokolado gabaliukus. Geriau jų labai nesmulkinti, o sudėti kvadratėliais.
Suplakite kiaušinių baltymus iki putų ir atsargiai įmaišykite į pyrago tešlą.
Ištepti kepimo skardą sviestu ir patiekti į 180 laipsnių orkaitę kepti 45 min. Šiek tiek šokolado pasilikti, sutarkuoti smulkiai ir pabarstyti ant supiltos masės skardoje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g sausainių
1 saujelė pekano riešutų
200 g juodojo šokolado
1 šaukštas Santa Maria rudojo cukraus
1 žiupsnelis Santa Maria druskos


Gaminimas:
Sausainius sulaužykite nedideliais gabaliukas, pekano riešutus sukapokite.
Į puodą sudėkite sulaužytą šokoladą ir maišykite, kol ištirps. Tuomet įmaišykite cukrų ir druskos žiupsnelį.
Supilkite šokoladą, ant didelės pjaustymo lentelės, išklotos maistine plėvele, plonu sluoksniu. Apibarstykite riešutais ir sausainių trupinukais.
Dėkite į šaldytuvą, kad sukietėtų.
Po to sulaužykite :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai