Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
225g miltų
200 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
45 g kakavos miltelių
6 valgomi šaukštai aliejaus
1 valgomas šaukštas acto
1 puodelis vandens


Gaminimas:
1. Įkaitinti orkaitę iki 150 C temperatūros.
2. Sumaišyti dubenyje miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius ir kakavos miltelius.
3. Supilti aliejų, actą ir vandenį ir išmaišyti iki lygios vientisos masės.
4. Supilti gautą tešlą į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi.
5. Kepti 30 minučių.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
3 didelių kiaušinių (arba 4 vidutinio dydžio)
125 g miltų
220 g cukraus
125 g krakmolo
4 šaukštų kakavos
250 ml grietinėlės 35%
1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Papuošimui/padažui:
100 g juodojo šokolado
70 ml pieno
Apšlakstymui:
1 didelės citrinos sulčių
7 šaukštų cukraus
8 šaukštų vandens
4 šaukštų brendžio


Gaminimas:
Į kiaušinių plakinį suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Atskirai išplakite grietinėlę ir įmaišykite į kiaušinių plakinį.
Miltus sumaišykite su krakmolu, kakava ir kepimo milteliais ir taip pat įmaišykite į tešlą.
Tešlą supilame į paruoštą kepimo formą ir kepame 40 minučių 160-180 laipsnių orkaitėje.
Kai pyragas iškeps, leiskite jam atvėsti iki kambario temperatūros.
Vandenį išmaišykite su cukrumi ir kaitinkite, kol ištirps cukrus. Įpilkite citrinos sulčių ir užvirinkite. Galiausiai supilkite brendį, pamaišykite 1 min. ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti.
Šiuo mišiniu užpilkite iškepusį ir atvėsusį pyragą.
Pyrago viršų papuoškite ir paskaninkite ištirpintu juoduoju šokoladu su pienu.
Skanaus!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
50 g margarino VILNIUS kepiniams
50g kvietinių miltų
30 g cukraus
1 kiaušinis
5 g kakavos
0,25 a.š. kepimo miltelių
0,25 a.š. cinamono


Gaminimas:
Išplakame ištirpintą margariną su cukrumi, dedame kiaušinius ir plakame dar kartą. Suberiame miltus, kepimo miltelius, kakavą, cinamoną ir gerai viską išmaišome. Supilam tešlą į mikrobangų krosnelės indą, išteptą Vilniaus margarinu kepiniams, ir kepame 3 minutes. Iškepusį pyragą galima apibarstyti kokosu ar migdolų lapeliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
7 kiaušiniai
50 ml karšo vandens
3 v. š. kakavos
300 g miltų
300 g cukraus
8 g kepimo miltelių
8 g vanilinio cukraus
50 ml aliejaus
1 a. š. sodos


Gaminimas:
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išmaišyti. Į karštą vandenį supilti kakavą. Išmaišyti. Į puodą supilti miltus, cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų. Išmaišyti ir padaryti duobutę. Į ją supilti a liejų, kakavą, trynius. Išplakti plakikliu. Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų. Įmaišyti sodą.Tą masę supilti į šokolado tešlą. Išmaišyti, supilti į skardą kepti 1valandą,180 laipsnių temperatūroje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g geros kokybės tamsaus šokolado
160 g sviesto
155 g cukraus pudros
1 žiupsnelis Santa Maria cinamono
3 kiaušiniai
190 g miltų, kvietinių
60 g zefyrų, baltos ir rožinės spalvos
80 g migdolų
 


Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Kepimo skardą išklokite kepimui skirtu popieriumi ir lengvai ištepkite sviestu ar margarinu kepiniams.
Ištirpinkite sviestą ir šokoladą. Suberkite cukraus pudrą ir maišykite, kol tikrai įsimaišo.
Kai šiek tiek atvės, įmaišykite lengvai išplaktus kiaušinius, miltus, cinamoną.
Į šią masę įmaišykite susmulkintus zefyrus ir riešutus.
Supilkite pyrago tešlą į paruoštą skardą.
Kepkite apie 20 minučių.
Iškepusiam pyragui leiskite atvėsti. Maždaug po 3h galima pjaustyti ir mėgautis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
7 kiaušiniai
0,5 puodelio šilto vandens ar pieno
0,5 puodelio kakavos
2,5 puodelio miltų
300 g cukraus
8 g kepimo miltelių
8 g vanilinio cukraus
100 ml aliejaus


Gaminimas:
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, o baltymus išplakti iki standžių putų. Į trynių masę įmaišyti aliejų, pieną ar vandenį. Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais. Birių produktų mišinį įmaišyti į skystą trynių masę. Paskutinius į tešlą įmaišyti baltymus.
Tešlą sukrėsti į kepimo formą. Kepti apie 1 valandą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Skanaus!!!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g margarino
3 kiaušinių
1 stiklinės cukraus
2 stiklinių miltų
2 a. š. kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
200 g grietinės
50 g kakavos


Gaminimas:
 
Visus ingredientus suplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Kepti 180 C temperatūros orkaitėje apie  50 minučių. Papuošti. Aš puošiau kondensuoto pieno ir tirpinto sviesto mase bei pabarstukais.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai