Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Pyrago viršui:
170 g migdolų
150 g margarino VILNIUS kepiniams
80 g medaus
150 g rudojo cukraus
Tešlai:
200 g miltų
75 g kakavos miltelių
1 šaukštelis sodos
110 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
3 kiaušiniai
250 ml rauginto pieno arba pasukų


Gaminimas:
Migdolus susmulkinkite ir sumaišykite su margarinu, medumi ir ruduoju cukrumi.
Šia mase išklokite paruoštos kepimo formos dugną. Kepimo formą ištepkite riebalais: margarinu, aliejumi ar pan.
Miltus persijojame su kakava, cukrumi, vaniliniu cukrumi.
Kiaušinius išplakame su margarinu. Sumaišome su pasukomis ir soda, suberiame miltų mišinį.
Tešlą supilame į kepimo formą.
Pyragą reikėtų kepti apie 50 min. iki 180 laipsnių orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Šokolado, juodo, 70% kakavos
200 g cukraus
150 g sviesto
200 g krakmolo, kukurūzų
100 g migdolų
1 a. š. kepimo miltelių
6 kiaušinių

 


Gaminimas:
Kaitinimo inde, įstatytame į vandens vonelę, išlydyti sulaužytą juodą šokoladą. Vėliau sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą, maišyti iki sviestas pilnai ištirps.
Supilti cukrų, išmaišyti, nuimti nuo vandens vonelės, palikti atvėsti.
Įkaitinti orkaitę iki 180°C temp. Į atvėsusią masę, įmušti po vieną kiaušinį kiekvieną atskirai išmaišant. Suberti kukurūzų krakmolą, migdolus, išmaišyti. Supilti paruoštą masę į kepimo formą,pastatyti kepti 30 minutėms. Išimti iš orkaitės dar šiltą, palikti atvėsti kambario temperatūros, tada perkelti į šaldytuvą, palikti visai nakčiai.
 Papuošti migdolų riešutais ir per pusę perpjautais "Rafaelo" saldainiais. 
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai