Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tanki, stora gelumbe su plaukeliais isvirkscioje puseje,
Klasikiniu sokiu stilius (mokykla) Indijoje; sieja soki, instrumentine muzika, pantomima, drama ir poezija,
Katastrofa, didelis zemes pavirsiaus pasikeitimas, pvz., zemes drebejimas; didele nelaime, staigus pasikeitimas,
Fermentas, skaidantis vandenilio peroksida i vandeni ir deguoni ir katalizuojantis reakcijas,
Teorija, aiskinanti, kad Zemes geol. istorijoje ilgas, palyginti ramias epochas pakeisdave trumpi katastrofu laikotarpiai,
Jovaro g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Judrėnų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Judrėnų skg., Telšių m., Telšių r. sav.,
Juodėnų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
K. Donelaičio g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g miltų 200 g minkšto sviesto 1 kiaušinis 150 g cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 700 g grietinėlės 200 g pieniško šokolado 1 pakelis vanilės
cukraus 1 šaukštas konjako 3 šaukštai želatinos 10 vyšnių (iš kompoto)
Gaminimas: Ingredientus paskirstom taip:
Tešlai: 200 g miltų, 200 g minkšto sviesto, 1 kiaušinis, 100 g cukraus, 1 šaukštelis kepimo miltelių. (jei pagrindo irgi norime šokoladinio,
pridedame dar porą šaukštų kakavos)
Šokoladiniam kremui: 600 g grietinėlės, 200 g pieniško šokolado, 1 pakelis vanilės cukraus, 1 šaukštas konjako, 3 šaukštai želatinos.
Papuošimui: 100 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, 10 vyšnių (iš kompoto).
Iš tešlai skirtų
produktų paruošiame trapią tešlą ir 30 min. palaikome ją šaltai. Tada iškočiojame 5-7 mm storio lakštą ir jį įklojame į sviestu pateptą kepimo formą. Apipjauname kraštus. Ant tešlos klojame sviestinį popierių ir užberiame pupelėmis, kad jos padengtų visą formą. Kepame 200° C temperatūroje, kol
kraštai gražiai pagelsta. Iš likusios tešlos formuojame apskritus sausainėlius ir iškepame juos 180° C temperatūroje. Trapios tešlos pyragą atvėsiname, nuimame pupeles bei sviestinį popierių. Paruošiame šokoladinį kremą. Jam išplakame grietinėlę, supilame į ją išlydytą šokoladą, konjaką, suberiame
vanilės cukrų. Nuolat maišydami supilame ištirpintą želatiną. Šią masę supilame į formą ant pyrago. Dedame į šaldytuvą ir laikome, kol kremas sustingsta. Pyragą puošiame iškeptais sausainėliais, plakta grietinėle ir vyšniomis.
|
|
|
|
|