Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
300 g miltų
180 g cukraus
100 g sviesto
3 kiaušiniai
1 stilinė pieno
1 a. š. sausų mielių
4 v. š. nutelos
Papuošimui:
100g mėgstamo šokolado
1 saujelė mėgstamų riešutų


Gaminimas:
Išplakti mikseriu kiaušinius su cukrumi, sudėti sviestą (geriau būtų išlyditas ir atvėsintas, nes taip geriau išsiplaks), su mielėmis sumaišytus miltus, išplakti, supilti pieną ir vėl išplakti iki vientisos masės.
Vieną tešlos dalį supilti į skardą.
Į likusią tešlos dalį sudėti nutelą, gerai išmaišyti ir supilti į tą pačią skardą ant tešlos.
Su šaukštu lėtais judesiais masę pasukti ratais, kol sūkuriais sviesi tešlos masė susimaišo su tamsia tešlos mase (bet neturi gautis vientisa spalva).
Papuošimui riešutus gerai susmulkinti kartu su šokoladu ir užberti ant tešlos.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 35-40min.
Neišsigaskite jei pyrago vidus dar liks minkštas - ten šokoladas.
Iškepusį pyragą ištraukti ir leisti atvėsti - tada šokoladas sutirštės.
Tikrai pasakiškai skanus ir labai paprastas pyragas!
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai