Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
200 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
100 g juodojo šokolado
125 g margarino kepiniams
125 g cukraus
1 žiupsnelis Santa Maria druskos
1 kiaušinis
1 tarkuota apelsino žievelė
Glazūrai:
100 g cukraus pudros
1 stiklinė apelsinų sulčių


Gaminimas:
Į virtuvinį kombainą sudėjau margariną ir cukrų ir išsukau iki vientisos masės. Po to įmušiau kiaušinį ir apelsino žievelę.
Išlydžiau šokoladą.
Dubenyje sumaišiau miltus su kepimo milteliais ir druska.
Į plakinį supyliau šokoladą, subėriau miltus ir gerai išminkiau.
Suformavau tešlą į rutulį, suvyniojau jį į polietileno plėvelę (tinka ir folija) ir padėjau 2 valandoms į šaldytuvą.
Tešlą iškočiojau ir su sausainių formele išspaudžiau sausainius.
Kepiau 200 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
Sausainių viršų aptepiau glazūra. Ją pasigaminti labai lengvas ir greitas darbas: cukraus pudrą gerai išmaišiau apelsinų sultyse.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai