Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalvarijų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g miltų 1 šaukštelio kepimo miltelių 100 g juodojo šokolado 125 g margarino kepiniams 125 g cukraus 1 žiupsnelis Santa Maria druskos 1 kiaušinis 1 tarkuota apelsino
žievelė Glazūrai: 100 g cukraus pudros 1 stiklinė apelsinų sulčių
Gaminimas: Į virtuvinį kombainą sudėjau margariną ir cukrų ir išsukau iki vientisos masės. Po to įmušiau kiaušinį ir apelsino žievelę. Išlydžiau šokoladą. Dubenyje sumaišiau miltus su kepimo
milteliais ir druska. Į plakinį supyliau šokoladą, subėriau miltus ir gerai išminkiau. Suformavau tešlą į rutulį, suvyniojau jį į polietileno plėvelę (tinka ir folija) ir padėjau 2 valandoms į šaldytuvą. Tešlą iškočiojau ir su sausainių formele išspaudžiau sausainius. Kepiau 200
laipsnių orkaitėje 10 minučių. Sausainių viršų aptepiau glazūra. Ją pasigaminti labai lengvas ir greitas darbas: cukraus pudrą gerai išmaišiau apelsinų sultyse.
|
|
|
|
|