Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jonučių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jonvabalių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Josvainių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jotvingių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jovarų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g miltų 1 šaukštelio kepimo miltelių 100 g juodojo šokolado 125 g margarino kepiniams 125 g cukraus 1 žiupsnelis Santa Maria druskos 1 kiaušinis 1 tarkuota apelsino
žievelė Glazūrai: 100 g cukraus pudros 1 stiklinė apelsinų sulčių
Gaminimas: Į virtuvinį kombainą sudėjau margariną ir cukrų ir išsukau iki vientisos masės. Po to įmušiau kiaušinį ir apelsino žievelę. Išlydžiau šokoladą. Dubenyje sumaišiau miltus su kepimo
milteliais ir druska. Į plakinį supyliau šokoladą, subėriau miltus ir gerai išminkiau. Suformavau tešlą į rutulį, suvyniojau jį į polietileno plėvelę (tinka ir folija) ir padėjau 2 valandoms į šaldytuvą. Tešlą iškočiojau ir su sausainių formele išspaudžiau sausainius. Kepiau 200
laipsnių orkaitėje 10 minučių. Sausainių viršų aptepiau glazūra. Ją pasigaminti labai lengvas ir greitas darbas: cukraus pudrą gerai išmaišiau apelsinų sultyse.
|
|
|
|
|