Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g miltų
150 g cukraus
120 g šokolado
2 kiaušiniai
85 g sviesto
1 arbatinis šaukštelis kakavos miltelių
100 g Granollos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui :
150 g varškės
100 g grietinės
40 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis cinamono
2 valgomi šaukštai sviesto
1 pakelis vanilino cukraus
3 valgomi šaukštai aviečių uogienės
Glaistui:
150 g juodojo šokolado
1 valgomas šaukštas sviesto
3 valgomi šaukštai grietinėlės
1 arbatinis šaukštelis kakavos


Gaminimas:
Gaminau tešlą - šokoladą, sviestą ir kakavą ištirpinau ant silpnos ugnies. Atvėsinau ir po truputį subėriau cukrų, vanilinį cukrų ir įmušiau kiaušinius.
Masę gerai išplakiau, subėriau persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, druska, granolla. Viską gerai išmaišiusi supyliau masę į kelpimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Kepiau 25 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Kremas - Varškę, grietinę, sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir cinamoną išplakiau plaktuvu iki purumo.
Iškepusį pagrindą aptepiau aviečių uogiene ir atsargiai dėjau varškės kremą. Išlyginau paviršių.
Glaistas - šokoladą, tirpią kavą, grietinėlę, sviestą ištirpinau. Šiek tiek pravėsus apliejau supjaustyto pyrago gabalėlius.
Viską palikau nakčiai šaltai, kad subręstų ir atsiskleistų tikrasis skonis.
SKANAUS!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai