Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g juodojo šokolado
1 šaukštas Santa Maria kepimo miltelių
55 g kakavos miltelių
370 g kvietinių miltų
2 šaukšteliai Santa Maria vanilinio cukraus
6 šaukštų saulėgrąžų aliejaus
2 kiaušinių
380 ml pieno
100 g baltojo šokolado
100 g pieninio šokolado


Gaminimas:
Garų vonelėje ištirpinkite juodąjį šokoladą. Dubenyje sumaišykite miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Įmaišykite cukrų. Kitame dubenyje gerai išplakite kiaušinius, vanilinį cukrų, aliejų ir pieną. Įmaišykite ištirpdytą šokoladą. Abi mases sumaišykite ir sudėkite sukapotą baltąjį ir pieninį šokoladą. Išmaišykite. Tešlą dėkite į keksiukų krepšelius ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes, kol jie iškils. Atvėsinkite. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai