Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 stiklinės kukurūzų miltų (nebūtinai);
2 stiklinės kvietinių miltų;
2 šaukštai cukraus;
1/2 arbat. šaukštelio druskos;
1 arbat. šaukštelis kepimo miltelių;
1 kiaušinis;
400 ml pasukų;
2-3 valgomi šaukštai išlydyto sviesto;
50 gr. konditerinio juodo šokolado.


Gaminimas:
Dubenyje sumaišyti sausas medžiagas: miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius. Užpilti pasukas, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą. Pabaigoje įmaišyti stambiai sutarkuotą arba smulkiai sulaužytą šokoladą. Kepti kaip įprastus blynus, tik nereikia aliejaus jei kepsite Berghof keptuvėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100g miltų
40g lydyto margarino VILNIUS kepiniams
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas cukraus
150g ištirpinto juodojo šokolado
2 kiaušiniai
400ml gazuoto vandens (aš naudojau "Vytautas")


Gaminimas:
Dideliame dubenyje sumaišykite visus sausus produktus - miltus, druską ir cukrų.
Supilkite kiaušinių plakinį ir vandenį. Išmaišykite.
Sudėkite likusius produktus. Gerai išmaišykite.
Jei neturite laiko, blynus kepti galite iš karto, tačiau jei laiko yra - palikite tešlą 30 minučių ir tuomet kepkite.
Labai skanūs blynai, o svarbiausia neriebūs.
Su blynais tinka vaisiai, ledai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai