Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Padui:
9 sausainiai
5 v. š. sviesto
50g. cukraus
Įdarui:
1 stkl. grietinėlės
250 g. juodo šokolado
2 kiaušiniai
Vanilinio cukraus
Žiupsnelis druskos
Glajui:
50g. šokolado drožlių
1 v.š. vandens
2 v.š. grietinėlės
1 v.š. medaus


Gaminimas:
1. Padas: įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Smulkiai sutrupinkite sausainius ir sumaišykite su ištirpintu sviestu bei cukrumi. Mišinį dėkite į skardą ir kepkite maždaug 10 min. Tada padą palikite atvėsti.
2. Įdaras: užvirinkite grietinėlę ir ja užpilkite šokoladą. Švelniai sumaišykite, šokoladas turi būti ištirpęs. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir vanile. Plakinį sumaišykite su šokolado ir grietinėlės mase.
3. Įdarą supilkite ant atvėsusio pagrindo ir kepkite kol šiek tiek sukietės ( 20 - 25 min.). Išėmę iš orkaitės palikite valandai atvėsti.
4. Glajus: užvirinkite grietinėlę, įmaišykite šokolado drožles, medų, vandenį ir paskirstykite ant pyrago. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Padui galite naudoti paprastus arba šokoladinius sausainius.
Į įdarą galite įdėti riešutų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai