Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pozityvinis fotografijos atvaizdas ant skaidraus pagrindo,
Pozityvinis fotografininis atvaizdas ant skaidraus pagrindo,
Prabangiu laikrodziu, kurie kainuoja apie 50000 doleriu, pavadinimas,
Prabangus pramoginis renginys, kuriame dalyvauja garsus aktoriai, sportininkai ar kitos izymybes,
Prabangus, gausiai dekoruotas karstas,
Kelmijos Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g šokolado 0,5 stiklinės pieno 3 kiaušiniai 3 šaukštai cukraus pudros 2 šaukštai miltų 2 šaukštai margarino 0,5 šaukštelio vanilinės esencijos taukų formai
ištepti druskos
Gaminimas: Margariną išlydyti, įberti miltų, gerai išmaišyti, nuolat maišant 1-2 min. šildyti. Šokoladą susmulkinti gabalais, sudėti į indelį, įpilti 3 šaukštus pieno ir šildyti maišant ant mažos ugnies, kol šokoladas ištirps. Supilti likusį pieną, išmaišyti,
užvirinti ir palaipsniui pilti į indą su sviestu ir miltais. Masę šildyti ant mažos ugnies nuolat maišant, kol sutirštės ir atšoks nuo indo kraštų. Suberti cukrų ir vanilinę esenciją, užvirinti ir nukelti nuo ugnies. Sumušti kiaušinius, atskirti trynius nuo baltymų. Trynius po vieną
mesti į šokolado masę, nuolat ją maišant. Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos iki labai standžių putų. Jas atsargiai, bet rūpestingai išmaišyti su šokolado mase. Išteptą taukais atsparų karščiui indą užpildyti mase iki pusės aukščio. Tučtuojau įdėti į labai karštą orkaitę ir nepridengus
kepti apie 30 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g juodojo šokolado 100 g baltojo šokolado 500 ml grietinėlės, 33-35 proc. riebumo 150 g cukraus 10 g želatinos
Gaminimas: Želatiną užpilame 150 ml vandens. Želatiną
ištirpiname. Ištirpiname baltąjį ir juodąjį šokoladą. grietinėlę išplakame su cukrumi. Po to įmaišome ištirpintą želatiną. Grietinėlę padaliname į dvi dalis. Į vieną grietinėlės masę įmaišome baltąjį šokoladą, o į kitą - juodąjį. Supilame kremus į taures ir dedame į šaldytuvą 5-6
valandoms.
|
|
|
|
|