Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
papločiui:
25 g mielių
1 kiaušinis
2 šaukštai aliejaus
miltai
druska
1 stiklinė vandens
įdarui:
jautiena arba kiauliena, pjaustyta juostelėm
majonezas
prieskoniai
mėgiamos dešrelės
pomidorų padažas arba kečupas
rauginti agurkėliai
mozarelos sūris


Gaminimas:
Mieles sutrupinti, įpilti vandenį, įberti druską ir išmaisyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30 - 40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, subadyti šakute. Mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuot. Tešlos paplotį aptepti pomidorų padažu, dėti pamarinuotą mėsytę, berti riekutėm supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais. Dėti į orkaitę kepti. Prieš baigiant kepti apibarstom mozarela ir vėl į orkaitę. Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Ingredientai:

Tešla, 1 vienetas
Dešra, 70 gramų
Kumpis, 50 gramų
Pomidorai, 1 vienetas
Sūris, 50 gramų
Krapai
Druska
Pipirai



Gaminimo instrukcija:
Picos paplotį aptepti kečupu, tada išdėlioti saliami grietinėlius, po to - pomidori riekutes, o juos pabarstykite druska bei pipirais. Ant viršaus berkite kubeliais pjaustyto kumpio ir tarkuoto fermentinio sūrio. Pašaukite į karštą orkaitę 10 - 15 min.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 1
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai