Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Babilonijos, Asirijos, Graikijos moneta,
Bahreino, Irako, Jemeno, Kuveito moneta,
Balandeliai vynuogiu lapuose,
Baltas sausas vynas,
Baltasis kraujo kunelis,
Atokaitos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Audronės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Augustijonų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aukštagirio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aukštaičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g sviesto 200 g miltinio cukraus 500 g miltų 2 kiaušiniai druskos 1 kiaušinis 0,5 stiklinės cukraus 0,5 stiklinės aguonų 0,5 stiklinės kokoso
drožlių
Gaminimas: Sviestą išsukame su miltiniu cukrumi, įmušame kiaušinius, įberiame truputį druskos ir maišydami dalimis sudedame miltus. Tešlą gerai atšaldome, tada iškočiojame ir išspaudžiame sausainius. Juos pavilgome kiaušinio plakiniu. Vieną sausainių pusę pabarstome
aguonomis, o kitą kokoso drožlėmis. Sausainius sudedame į miltais pabarstytą skardą ir kepame orkaitėje, kol gražiai pagelsta.
|
|
|
|
|