Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g veršienos filė
200 g jautienos filė
200 g veršių kepenėlių
200 g kiaulienos filė
100 g šoninės
1/2 šaukštelio pipirų
2 šaukštai aliejaus
1/2 šaukštelio druskos

Gaminimas:
Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Mėsą pakaitomis su šoninės riekelėmis suverti ant iešmų.
Aliejų sumaišyti su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsą ir palikti ją kambario temperatūroje.
Mėsą kepti ant grotelių (7 cm virš įkaitusių žarijų). Iešmus dažnai sukioti, kad mėsos gabaliukai vienodai apskrustų. Šašlykus galima kepti ir elektrinėje kepimo krosnelėje. Iškepusi mėsa turi būti sultinga, o jos vidus - šiek tiek rausvas.
Iškepusius šašlykus pasūdyti ir patiekti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai