Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalvarijų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitas: 125 g margarino VILNIUS kepiniams 2 kiaušiniai 125 g cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių 200 g miltų truputį pieno Varškės sluoksnis: 100 g šaldytų braškių (tinka
ir šviežios) 120 g maskarponės sūrio 500 g varškės 50 g cukraus 1 šaukštelis vanilinio cukraus 2 kiaušiniai Viršutinis sluoksnis: 2 kiaušiniai (maži) 50 g saulėgrąžų aliejus (rafinuotas) 50 g pieno
Gaminimas: Iš nurodytų produktų išmaišome
tešlą. Sūrį, varškę, cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius išplakame su mikseriu. Kepimo formą patepame margarinu ir pabarstome miltais. Į kepimo formą supilame tešlą. Ant tešlos dedame braškes ir užpilame varškės mase. Pyrago viršų ištepame išplaktais kiaušiniais su aliejumi ir
pienu. Kepame orkaitėje 180 C ~30 min. Pyragą reikėtų valgyti šaltą. Todėl, kai iškepa pyragas reikėtų leisti jam atvėsti ir tuomet palaikyti 1-2 val. šaldytuve. Tik tuomet galima išimti iš kepimo formos. (Reikėtų tokios kepimo formos, kur ir šonai, ir dugnas nusiima).
|
|
|
|
|