Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
180 g sviesto
180 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
4 kiaušiniai
0,5 pakelio kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
250 g miltų
Įdaras:
1 kg slyvų
cukraus pudra su cinamonu pabarstymui
maltų džiūvėsėlių

Gaminimas:
1. 26-28 cm skersmens formą ištepkite sviestu ir pabarstykite maltais džiūvėsėliais.
2. Sviestą palaikykite kambario temperatūroje iki jis suminštės.
3. Suplakite sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
4. Į sviesto mišinį plaktami po vieną sudėkite kiaušinius.
5. Supilkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla turi būti tiršta.
6. Slyvas įpjaukite ir išimkite kauliukus (neperpjaukite slyvos iki galo).
7. Tešlą supilkite š formą, ant jos sudėkite slyvas minkštimu į viršų.
8. Kepkite 150
0
C temperatūros orkaitėje 1-1,5 valandos. Jei viršus apkepė, o pyragas dar neiškepė, uždenkite formą folija.
9. Atvėsusį pyragą pabarstykite cukraus pudra su cinamonu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g miltų;
3 šaukštelių kepimo miltelių;
100 g minkšto sviesto;
150 g cukraus;
1 kiaušinio;
0.5 stiklinės pieno;
apie 1 kg Slyvų.

Gaminimas:
Tešlą maišykite mikseriu, kol bus vientisa masė. Tešlą įpilkite į sviestu išteptą ir miltais apibarstytą formą. Išlyginkite. Ant tešlos vieną šalia kitos dėkite slyvas (prieš tai išimkite kauliukus, perpjaukite per pusę) perpjauta puse aukštyn. Apibarstykite nemažai cukraus ir cinamono. Jo taip pat negailėkite, jis susigeria. Kepkite orkaitėje apie 40 min. 180 laipsnių C temperatūroje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
120 g cukraus
1 kiaušinis
160 g miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
100 g grietinės arba jogurto
5-7 didelės išnokę slyvos


Gaminimas:
Iš slyvų išimame kauliukus ir supjaustome plonomis skiltelėmis.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir margarinu.
Įmaišome miltus, grietinę, sodą, kepimo miltelius, druską.
Tešlą supilame į margarinu išteptą kepimo formą ir ant viršaus sudedame slyvas.
Pašauname į orkaitę 35-40 min. Orkaitę prieš tai, įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:

300 g slyvų,
3 kiaušinio tryniai,
80 g cukraus,
100 g miltų,
250 ml pieno,
3 kiaušinio baltymai,
70 g cukraus pudros,
1 valg šaukštelis cinamono.


Gaminimas:
Slyvas supjaustykite mažais gabaliukais. Tešlai kiaušinių trynius suplakite su cukrumi kol suputos. Į juos įmaišykite miltus ir pieną. Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių ir dėkite tešlą, ir ją padenkite slyvų gabaliukais. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžiu putų ir paskirstykite ant slyvų. Viską apibarstykite cukraus pudra ir cinamonu, kepkite 220 orkaitėje 15 min. Iškepus galite sukti kaip vyniotinį, galite lenkti per pusę :) Skanaus :)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai