Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ar ismokai,
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
"Ateivis" angliskai,
Pasakai giminingas liaudies epo zanras, kuriam pagrinda dave koks nors tikras ivykis,
Patrauklios isvaizdos, gero skonio ir maistingu savybiu valgio gaminimo technologija,
Kuo vardu buvo mongolu vadas, XIII a. sukures placia imperija,
Ryskis, kuri turetu zvaigzde ar kitas tolimas kosminis objektas, jei jis butu vakuume per 10 pc nuo zemes,
Pušų g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
S. Daukanto g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
S. Nėries g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Saulės g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Skvero g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g margarino VILNIUS kepiniams 250 g miltų 1 žiupsn. druskos 5 lašai acto 100 ml šalto vandens 200 g vyšnių be kauliukų cukraus pagal skonį
(vyšnioms)
Gaminimas: Šaltą margariną supjaustome plonai ir dedame į 50 g miltų. Trumpai paminkome. Suformuojame keturkampį, suvyniojame į pergamentinį popierių ir paliekame šaltai. Likusius miltus persijojame ant stalo ar lentos. Kauburėlio viduryje padarome įdubimą ir
į jį suberiame druską, supilame actą bei vandenį. Viską sumaišome ir minkome, kol tešla lengvai atsiskiria nuo pagrindo. Tešla gaunasi vidutinio kietumo. Iš šios tešlos suformuojame 3-4 cm storio lakštą. Ant vieno šio lakšto krašto sudedame suminkytą margariną (kurį laikėme šaltai) ir užlenkiame
kitą tešlos kraštą. Tešlą, per daug nespaudžiant, iškočiojame į 1 cm storio pailgą sluoksnį. Kočioti reikia nuo vidurio kraštų link. Galus užlenkite ir lakštą sulankstykite į keturis sluoksnius. (Galus sulenkite link vidurio ir po to dar kartą viską perlenkite). Tešlą laikykite 30 min.
šaltai. Vėliau šį procesą kartoti dar bent 2 kartus. Iškočiotą tešlą supjaustome pailgais keturkampiais. Ant kiekvieno keturkampio dedame vyšnių ir susukame arba tiesiog užlenkiame tešlą ir užspaudžiame kraštus. Kepame pyragėlius 170 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
|
|
|
|
|