Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g rūkytos kiaulienos filė
2 virti kiaušiniai
100 g fermentinio sūrio
1 pomidoras
2 agurkai
1 skiltelė česnako
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai majonezo
0,5 šaukštelio garstyčių
Druskos ir pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Kiaulienos filė, agurkus ir sūrį supjausčiau šiaudeliais.
Kiaušinius, pomidorą supjausčiau kubeliais.
Į lėkštę ratu sudėjau agurkus, viduryje palikdama tuščią ertmę. Į vidurį agurkų pridėjau kiaušinių ir pomidorų, ant viršaus kumpį ir sūrį.
Padažui: sumaišiau sugrūstą česnaką su grietine, majonezu, garstyčiomis ir prieskoniais.
Padažą užpilti ant salotų arba patiekti šalia. Skanaus :-)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g keptos vištienos
2 kriaušės
2 žalios morkos
250 g vynuoginių pomidorų
80 g baltos duonos skrebučių
0,5 skardinė konservuotų žirnių
3 skiltelės česnako


Gaminimas:
Vištieną ir kriaušes supjaustyti kubeliais, morkas - sutarkuoti. Vynuoginius pomidorus perpjauti į keturias dalis.
Ingredientus sudėkite tokia eilės tvarka į salotines: vištiena, kriaušės, morkos, žirneliai, skrebučiai, pomidorai. Patiekti su majonezu ar majoneziniais padažais arba alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:

2 vištienos blauzdelės, keptos ar rūkytos
200 g sūrio "Džiugas"
1 saujos graikinių riešutų
200 g konservuotų ananasų
Prieskonių
Majonezo
 


Gaminimas:
Vištienos blauzdeles susmulkinti ir dėti į lėkštę, ant viršaus dėti sluoksnį konservuotų ananasų, dėti majonezą, berti mėgiamus prieskonius, ant viršaus berti sutarkuotą sūrį ir užbarstyti graikiškais riešutais.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai