Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos
4 valg.š. džiūvėsėlių
750 g obuolių
75 g cukraus
50 g sviesto
2 šaukšteliai cinamono
100 g abrikosų ar kitokios tirštos uogienės


Gaminimas:
Atšildykite tešlą pagal instrukciją ant pakuotės. Įkaitinkite orkaite iki 180°C. Nulupkite obuolius, perpjaukite juos į 4 dalis, pašalinkite sėklalizdes ir supjaustykite skiltelėmis. Iškočiokite tešlos kvadratą (pusės kepimo skardos dydžio) ir sudėkite į vandeniu apšlakstytą kepimo skardą, tolygiai apibarstykite džiūvėsėliais (jie padės sugerti drėgmę iš obuolių). Ant tešlos eilėmis sudėliokite obuolių skilteles ir apibarstykite cukrumi. Kepkite apie 35 min. Išimkite pyragą, tolygiai išdėliokite ant viršaus sviesto gabalėlius ir palaukite, kol ištirps. Apibarstykite cinamonu. Abrikosų uogienę sudėkite į nedidelį puodelį, užvirkite, išmaišykite ir teptuku ištepkite obuolius. Paruoštą pyragą padėkite atvėsti. Prieš patiekdami galite dar apibarstyti cukraus pudra, migdolų drožlėmis, papuoši plakta grietinėle. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai