Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:

5 Kiaušiniai,
1 svogūnas,
100 g fermentinio sūrio,
50 g sviesto,
1 skardinė žuvies konservo aliejuje,
1 indelis majonezo,
petražolės,
krapai.



Gaminimas:
Sviestą užšaldyti šaldiklyje. Kiaušinius kietai išvirti, tada trynius atskirti nuo baltymų. Atskirai susmulkinti trynius, baltymus, svogūną, petražoles ir krapus. Sūrį ir sviestą sutarkuoti, žuvį ir skardinės sutrinti šakute.
Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuoti tokia tvarka: baltymai, sūris, žuvis, svogūnas, pusė majonezo, pusė trynių, sviestas, likęs majonezas. Patį viršų pabarstyti likusiais tryniais.Galima papuošti pelytėmis iš kiaušinio (pelytės daromos ir sveiko kietai virto kiaušinio, ausytės iš sūrio gabalėlių, akytės iš juodujų pipirų).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
240 g lašišos (savo sultyse),
3 kiaušiniai,
2 bulvės,
2 morkos,
svogūnas,
majonezas.


Gaminimas:
Atskirai išverdame morkas, kiaušinius ir bulves. Kiaušinio trynius atskiriame nuo baltymų. Viską smulkiai sutarkuojame. Susmulkiname svogūną. Lašišą sutvarkome ir sutriname šakute.
Sluoksniais lėkštėje išdėstome – bulves, majonezą, morkas, vėl majonezą, svogūną, kiaušinio baltymą, majonezą, lašišą, majonezą ir užbaigiame kiaušinio tryniu.
Galime padaryti įvairias formas ar tiesiog paprastai išdėstyti. Skanaus :)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai