Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
8 kietai išvirti kiaušiniai
800 g faršo
2 kiaušiniai
1 svogūnas
1 - 2 skiltelės česnako
2 v. š. bet kokių smulkintų žalumynų
100 g šviežių duonos trupinėlių (arba džiuvesėlių)
druskos, pipirų ar mesos prieskoniu pagal skoni
aliejaus kepimui
Padažiu:
1 morka
1svogūnas
2 skiltelės čecnako
1 stiklinė pieno
3 v. š. majonezo
1 v. š. tomato padažo
Gaminimas:


Svogūną ir česnakus labai smulkiai supjaustyti. Į indą su faršu suberti svogūnus, česnakus, žalumynus, duonos trupinėlius, įmušti kiaušinius, pagardinti druska bei pipirais. Viską labai gerai išmaišyti. Iš faršo suformuoti du paplotėlius. Į kiekvieno vidurį dėti po virtą kiaušinį ir gražiai apspausti faršu iš visų pusių, kad kiaušinis liktų viduje.
Keptuvėje labai įkaitinti aliejų ir apkepti kukulius iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Keptuvę uždengti dangčiu, viryklę prisukti iki minimumo ir patroškinti dar 10 - 15 min.
Padažas. Viską supjaustyti, truputį apkepti ir suberti į troškintuvą, sumaisyti keciupa su majonezu ir pienu ir supylus į troškintuvą viską išmaišyti. Sudėti kepinėlius ir troškinti apie 15 min ant silpnos ugnies. Patiekti galima su ryžiais raugintais agurkėliais ar salotomis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai