Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 kiaušiniai
150 g maltos kiaulienos
150 g maltos jautienos
1 svogūnas
4 skiltelės česnako
1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
1 arbatinis šaukštekus krapų
1 žiupsnelis 5 pipirų mišinio
1 algomas šaukštas druskos
1 kiaušinis
1 stiklinė džiūvėsėlių
aliejus kepimui
 


Gaminimas:
4 kiaušinius kietai išviriau.
Maltą mėsą sumaišiau su smulkintu svogūnu ir česnako skiltelėmis. Subėriau druską ir prieskonius, įmušiau kiaušinį. Viską gerai išmaišiau.
Virtus kiaušinius nulupau, nusausinau ir apvoliojau džiovintuose petražolių lapeliuose.
Faršo masę padalinau į 4 dalis. Kiekvieną kiaušinį "aplipdžiau" faršu. Suformavau pailgus "cepelinus", kuriuos apvoliojau džiūvėsėliuose.
Kepiau dideliame kiekyje aliejaus (turi apsemti) apie 15 minučių. Stebėkite, kad nepradėtų svilti. Turi būti švelniai paskrudę.
SKANAUS!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai