Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poetas, poezijos rinkiniu "Vizijos", "Poezija", "Zmogaus apnuoginta sirdis", "Po ukanotu nezinios dangum" autorius,
Lietuviu poete ir dramaturge, isleidusi eilerasciu rinkinius "Zydintis speigas", "Pusiausvyra" ir kt., keleta knygu vaikams, pjesiu,
Lietuviu poete, eilerasciu rinkiniu "Anksti ryta", "Pedos smely", "Per luztanti leda", "Diemedziu zydesiu", "Prie didelio kelio", poemos "Egle zalciu karaliene", eiliuotos pasakos "Naslaite" autore,
Lietuviu poete, suartejusi su "treciu frontu", liaudies igaliotos Seimo delegacijos del Lietuvos priemimo i TSRS nare,
Lietuviu prozininkas, isleides noveliu rinkinius "Rugsejo pauksciai", "Keleivio noveles" ir kt,
Tarpučių skg., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Tauro g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Teatro g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Telšių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Tylioji 3-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukštai miltų 1/8 l grietinės 3 kiaušiniai 1 šaukštelis druskos 4 šaukštai kapotų petražolių 1 kg bulvių 150 g lašinių 4 svogūnai 1 ryšelis svogūnų laiškų 4 šaukštai
aliejaus
Gaminimas: Grietinę suplakti su miltais, kiaušiniais, druska bei petražolėmis. Bulves nulupti, sutarkuoti, sukrėsti į drobulę ir gerai nuspausti (taip, kad būtų stiklinė sunkos). Į dubenėlį su nuspaustais bulvių tarkiais sukrėsti grietinės plakinį ir
išmaišyti. Lašinukus supjaustyti kubeliais, o nuluptus svogūnus perpjauti pusiau ir supjaustyti pusžiedžiais. Lašinukus paspirginti keptuvėje, suberti supjaustytus svogūnus ir kepti, kol gražiai pagels. Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti. Keptuvėje įkaitinti šlakelį aliejaus (kiekvieną blynų
porciją kepti su šlakeliu aliejaus), dėti šiek tiek tešlos ir iškepti sklindžius. Iškepusius sklindžius laikyti 120 C orkaitėje. Kapotus svogūnų laiškus sumaišyti su spirgučiais bei svogūnais, jei reikia, šiek tiek pakaitinti. Tiekti pries sklindžių.
|
|
|
|
|