Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 obuoliai
1 arbatinis šaukštelis cinamono
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
1 citrina
1 pakelis bemielės tešlos
cukraus pudros


Gaminimas:
Obuolius paverdame su cukrumi ir cinamonu, beriame razinas, įspaudžiame citrinos sulčių. Iš tešlos padarome kvadratus, ant jų dedame obuolius ir susukame. Kepame 200 C apie 10-15 min. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Man išėjo 16 pyragėlių.
Stiklinė=200 ml
Reikės:
1 stiklinės alaus
250 g margarino
240 g miltų
4 obuoliai arba du dideli
cukraus pudros pabarstymui


Gaminimas:
1. Margariną sutarkuojame burokine tarka.
2. Supilame alų.
3. Sudedame miltus.
4. Šaukštu išmaišome tešlą, išverčiame ant pamiltuotos lentos ar stalo ir išminkome. Tešla turi būti labai minkšta, bet ne lipni. Iškočiojame.
5. Supjaustome kvadratėliais.
6. Įdedame skiltelę obuolio ir susukame.
7. Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min arba kol pagels.
8. Kai iškepa gausiai apibarstome cukraus pudra, kadangi į tešlą cukraus nededame.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai