Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g kefyro
Žiupsnelio kepimo miltelių
4 kiaušinių
Truputis cukraus
Druskos
600 g mėsos faršo
1 svogūno
Džiūvėsėlių, apvoliojimui
 


Gaminimas:
Į dubenį su mėsos faršu, supilti kefyrą, įmušti kiaušinius, sudėti sutarkuotą svogūną, berti miltų su trupučiu kepimo miltelių (miltų reik tiek, kad galima būtų formuoti kotletus, bet masė turi būti labai minkšta).

Viską pagardinti truputėliu cukraus, berti druskos ir viską išmaišyti.

Formuoti maltinius ir apvolioti džiūvėsėliuose. Tada kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Patiekti su bulvių koše.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai