Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pašventupio kelias, Palangos m., Palangos m. sav.,
Patrimpo g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Paukščių takas, Palangos m., Palangos m. sav.,
Paupio g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Pavasario g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištų kepenėlių 2 v. š. citrinų sulčių 1 a. š. medaus 3 - 4 v. š. augalinio aliejaus 300 g svogūnų 0,5 a. š. druskos Žiupsnelio pipirų 3 - 4 lauro
lapų
Gaminimas: Vištienos kepenėles nuplaukite, supjaustykite pailgais griežinėliais ir sudėti į dubenį. Tada sudėkite medų, supilkite citrinų sultis, gerai išmaišykite ir leiskite marinuotis, kol paruošite svogūnus. Pusžiedžiais supjaustykite svogūną. Apkepkite
įkaitintame aliejuje, kol suminkštės (10 - 15 minučių). Išimkite iš keptuvės svogūnus. Į įkaitiną keptuvę su aliejumi sudėkite kepenėles ir apkepkite ant didelės ugnies. Susidariusias sultis šaukštu pašalinkite. Kepkite dar 6 - 7 minutes. Sudėkite keptus svogūnus, visus likusius
komponentus ir troškinkite 5 minutes. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir palaikykite uždengus dangtį. Po 5 minučių vėl dėkite troškinti dar 5 minutėms ant mažos ugnies. Skanaus.
|
|
|
|
|