Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g veršienos kumpio
veršienos prieskonių "sauda"
1 pakelis bernaise padažo
200 ml pieno
druskos


Gaminimas:
Veršieną supjaustome mažais gabaliukais, prieskoniuojame, druskiname ir palaikome 3 valandas, kad pasimarinuotų. Piene išplakame padažo miltelius, dedame ant viryklės ir nuolat maišydami užverdame. Nukaičiame, kai ima tištėti. Į keptuvę pilame aliejaus, dedame mėsos gabaliukus, gerai apkepiname, tada pilame padažą ir taip patroškiname dar keletą minučių. Tiekiam su bulvėmis ir daržovėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai