Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g kvietinių miltų
110 g cukraus pudros
1 pakelis vanilinio cukraus
1 kiaušinis
150 sviesto
Žiupsnelis druskos
Papuošimui:
Obuolienės su bruknėmis arba bet kokios uogienės ar marmelado (pvz., apelsinų)
Skaldytų migdolų
Šokoladinio glajaus:
50 g sviesto
2 šaukštai grietinės
2–3 šaukštai cukraus
kakavos


Gaminimas:
Į dubenį suberti miltus, cukraus pudrą, įberti žiupsnelį druskos. Šviestą ištirpinti su vaniliniu cukrumi. Supilti į miltų masę. Įmušti kiaušinį. Gautą masę gerai išminkyti. Tešlą 10 min įdėti į šaldiklį, kad atvėstų. Išėmus iš šaldiklio dar kartą perminkyti ir plonai kočioti. Išspausti širdelės formos „Širdukus“. Skardą iškloti sviestiniu popieriumi ir sudėti širdeles. Kepti 200 laipsnių temp., apie 20 min., kol gražiai apskrus.
Iškeptas širdeles atsargiai nuimti nuo skardos. Palaukti kol šiek tiek atvės, plonai užtepti uogienės, pasigaminto šokoladinio glajaus ir užbarstyti suskaldytų migdolų.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai