Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kas bendro tarp liuto, leopardo, dramblio, kopusto, agurko, kiskio, velnio,
S. Romoje vandentiekio vamzdziai buvo is svino, o kaip vandentiekis angliskai,
Koks rembranto vardas,
Kieno laivai "Konsepsijonas", "Trinidadas", "Santjagas", "San Antonijus",
Ka lotynu kalboje reiskia zodis altorius,
Maironio g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
P. Cvirkos g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
P. Višinskio g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
Pavenčių g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
S. Nėries g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g siklės file 2 morkų 50 g svogūnų laiškų 2 svogūnai Druskos Baziliko Saliero prieskonių 2 v. š. alyvuogių aliejaus
Gaminimas: Silkę supjaustome
mažais gabaliukais. Sutarkuojame morkas, smulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir svogūnų galvutes. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejų, sudedame morkas. Morkoms šiek tiek apkepus įdedame svogūnus, galų gale dedame svogūnų laiškus. Viską pagardiname bazilikais ir salierų prieskoniais,
pamaišome ir dar šiek tiek pakepiname.Išjungiame ugnį ir palaukiame kol daržovės atvės. Tuomet jas sumaišome su silke. Valgyti rekomenduojama su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|