Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg šviežių silkių filė
100 g svogūnų
4 šaukštai aliejaus
1/8 l vyno acto
100 g pomidorų tyrės
3 šaukštai cukraus
žiupsnelis maltų uoginių paprikų
800 g šviežių bulvių
1 šaukštas kmynų


Gaminimas:
Silkes trumpam panardinti į šaltą vandenį, išgriebti, nuvarvinti, išimti ašakas ir nusausinti drobule.
Svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su aliejumi, kol suminkštės. Po 5 minučių supilti actą, sukrėsti pomidorų tyrę, suberti cukrų, paprikų miltelius ir įpilti 1/8 l vandens. Padažą truputį pasūdyti.
Silkes susukti (odele į vidų), glaudžiai  sudėti į indą, užpilti padažu ir 5 minutes troškinti uždengtame inde. Atvėsinti.
Bulves kruopščiai nuvalyti šepetėliu, sudėti į puodą, užpilti vandeniu, pasūdyti, suberti kmynus ir virti 20 minučių. Vandenį nupilti, bulves atvėsinti ir patiekti prie silkės.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai