Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vienetas silkės filė
3 virtos bulvės
1 virtas burokėlis
1 svogūnas
100 g konservuotų žirnelių
Truputį krapų
Padažui:
4 šaukštai aliejaus
2 šaukštai acto
0,5 šaukštelio cukraus
Druskos pagal skonį


Gaminimas:
Jei pirksite neparuoštą silkę, ją reikės išdarinėti, nulupti odą. Silkės file supjaustykite 1-2 cm gabaliukais.
Kubeliais supjaustykite bulves, burokėlį ir svogūną.
Burokėlius sumaišykite su svogūnu.
Lėkštėje sudėkite daržoves ir ant daržovių uždėkite supjaustytą silkę.
Viską apipilkite padažu.
Padažas: aliejus išmaišytas su actu ir prieskoniais.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 silkė
4 svogūnai
100 ml vandens
1 v. š. acto
2 lauro lapai
1 a. š. cukraus
1 v. š. aliejaus
1 a. š. cinamono


Gaminimas:
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir pabarstyti cinamonu. Silkės filė supjaustoma gabaliukais. Silkę pabarstyti cinamonu ir uždėti lauro lapelių. Sumaišome actą, cukrų, vandenį, likusį cinamoną ir aliejų. Paruoštą marinatą užpilame ant silkės su svogūnais.
Silkę su cinamonu marinuojame mažiausiai 5 valandas.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai