Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Algirdo g., Birštono m., Birštono sav.,
Alyvų g., Birštono m., Birštono sav.,
Astrų g., Birštono m., Birštono sav.,
Aviečių g., Birštono m., Birštono sav.,
B. Sruogos g., Birštono m., Birštono sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Majonezas, 1 stiklinė Obuolių sultys, 1 šaukštas Pienas, 2 stiklinės Silkė, 2 vienetai
Gaminimas: Daugelio mėgstamas užkandis — silkė padaže. Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į
jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene). Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines ir užpilama padažu.
Padažas: Stiklinė majonezo,
sumaišyto su šaukštu obuolių sulčių.
Galima naudoti ir kitus padažus: Stiklinė majonezo, sumaišyto su 50 g juostelėmis supjaustytų marinuotų baravykų.
ARBA
Stiklinė majonezo, sumaišyto su smulkiai supjaustytu pomidoru.
|
|
|
|
|