Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ventos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Verbenų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Verkių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Verknės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Versmės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg silkės su prieskoniais (su pieniais) 1 stiklinė pieno 1 svogūnas 1 stiklinė balto vyno 1 lauro lapas (Lauro lapas) 5-6 žirneliai pipirų (karčiųjų) 2-3 žirneliai kvapniųjų pipirų
(Kvapieji pipirai) 6-8 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) 2 kiaušiniai salierų lapelių
Gaminimas: Silkės filė nuplauti, užpilti pienu, palaikyti 2-3 val. Smulkiai supjaustytą svogūną užpilti vynu, suberti prieskonius, užvirti ir virti ant mažos ugnies, kol svogūnai suminkštės.
Pertrinti per sietelį svogūnus ir pienius, išmaišyti su marinatu. Nusausintą silkės filė supjaustyti, užpilti paruoštu padažu, uždengti ir 2-3 d. palaikyti šaldytuve. Puošti salierų lapeliais ir kietai virtais, supjaustytais kiaušiniais.
|
|
|
|
|